Servicii

O ceremonie de inmormantare organizata de profesionisti!

Casa funerara Mihai este la dispozitia familiilor din Clinceni si a celor din comunele invecinate (Cornetu, Domnesti, Olteni, Buda, Mihailesti etc.). Serviciile prestate au ca numitor comun profesionalismul .

O echipa bine organizata, atenta la detalii, eficienta, discreta si respectuoasa este gata sa preia sarcina dificila de a organiza inmormantarea.

Dispunem de tot ceea ce este necesar pentru servicii funerare la nivel profesionist: spatiu pentru pregatirea persoanei defuncte, camera frigorifica, sala pentru primirea clientilor, vehicule speciale pentru transport funerar, personal specializat si bine instruit. 

Casa funerara Mihai va ofera sicrie complet echipate, cruci si accesorii pentru inmormantare (doliu, prosoape, batiste, iconite, lumanari, candele, sac pentru oseminte etc..) De asemenea, va punem la dispozitie coroane funerare diverse, pachete pentru parastase si coliva.

Comercializam monumente funerare si executam lucrari de amenajare pentru locuri de veci: cruci de marmura, mozaic, poze pe ceramica, felinare si alte accesorii, racle, cadre, borduri, placaje, lespezi etc.
Suntem alaturi de dumneavoastra asa cum putem , oferindu-va servicii funerare demne de memoria persoanei defuncte! 

Screenshot

Pachetul nostru de servicii include:

formalitatile de constatare a decesului;

intocmirea actelor necesare inmormantarii sau incinerarii;

pregatirea persoanei decedate (imbalsamare, toaletare);

manipulare si transport oriunde in tara;

repatriere persoane decedate;

asistenta la intocmirea dosarelor pentru obtinerea ajutorului de inmormantare de la Casa de Pensii.